Ostra-Jarnvagsg-14-Fram
Ostra-Jarnvagsg-14-FlygFram
Ostra-Jarnvagsg-14-FlygBak
Ostra-Jarnvagsg-14-Entre

Telegrafen

– Ett bekvämt boende med närhet till det mesta –

På Tranåskvarnsgatan 2 finner du vår modernaste fastighet som stod klar i mars 2024. Här har vi byggt om den gamla Telegrafen till tio toppmoderna lägenheter – alla med generös takhöjd, stora glaspartier och egen balkong. Här bor du centralt och bekvämt, med närhet till det mesta. Huset är självklart utrustat med hiss och om du vill är det möjligt att hyra parkeringsplats.

Här finns lägenheter från 52-73 kvm, fördelade på 2-3 rum och kök. 

Telegrafen ligger på en höjd, bara ett stenkast från Storgatan och dess utbud. Här har du det mesta på promenadavstånd, bland annat förskola, skola, centrum, hamn och vårdcentral. På den östra sidan har du dessutom fin utsikt mot Svartån och dess strövområden.

När du kommer in i lägenheten välkomnas du av en ljus hall med klinkergolv. Lägenheten öppnar sedan upp sig mot kök, vardagsrum och sovrum – som alla har ekparkett och tre meters takhöjd. Här finner du även generösa glaspartier ut till din balkong. Det fullutrustade köket inbjuder till såväl matlagning som samvaro. Toaletten är helkaklad, med både tvättmaskin och torktumlare. Materialen i lägenheten andas kvalitet och den neutrala färgsättningen ger utrymme för din personliga stil.

Vy från rondellen (web)

Information:

  • 10 st lägenheter
  • Avstånd till Storgatan: 50 m
  • Avstånd till järnvägsstation: 650 m
  • Avstånd till torget i centrum: 650 m
  • Lägenheter från 2-3 rum och kök
  • Hiss: Ja

Tranåskvarnsgatan 2