Telegrafen

2-3 rok, 52-73 kvm


Välkommen till ett bekvämt boende

På Falkberget bygger vi om den gamla Telegrafen till tio moderna lägenheter – alla med generös takhöjd, stora glaspartier och egen balkong. Här bor du centralt och bekvämt, med närhet till det mesta. Lägenheterna är om två respektive tre rum och kök, storleken varierar från 52–73 kvm.
Huset är självklart utrustat med hiss och om du vill är det möjligt att hyra parkeringsplats.

Området 
Telegrafen ligger på en höjd, bara ett stenkast från Storgatan och dess utbud. Här har du det mesta på promenadavstånd, bland annat förskola, skola, centrum, hamn och vårdcentral. På den östra sidan har du dessutom fin utsikt mot Svartån och dess strövområden.

Ljust, modernt & rymligt
När du kommer in i lägenheten välkomnas du av en ljus hall med klinkergolv. Lägenheten öppnar sedan upp sig mot kök, vardagsrum och sovrum – som alla har ekparkett och tre meters takhöjd. Här finner du även generösa glaspartier ut till din balkong. Det fullutrustade köket inbjuder till såväl matlagning som samvaro. Toaletten är helkaklad, med både tvättmaskin och torktumlare. Materialen i lägenheten andas kvalitet och den neutrala färgsättningen ger utrymme för din personliga stil.

 Lägenheterna

Kök Ljust kakel, infälld induktionshäll, inbyggd ugn och micro, diskmaskin
Badrum Kakel och klinker, tvättmaskin och torktumlare, handdukstork, tvättställskommod
Golv Ekparkett, klinker i entré
Väggar Släta och målade i en ljus kulör
Mediacentral med Traman fiber finns i samtliga lägenheter

Intresseanmälan
Är du intresserad av en lägenhet på Telegrafen? Skicka gärna en intresseanmälan så snart som möjligt via knappen här nedan. Då intresset för dessa lägenheter är stort, kommer vi påbörja uthyrningen och skriva kontrakt så snart hyrorna är satta efter sommaren. (Förhandling med hyresgästföreningen pågår.) 

Information:

Hyra: förhandling med hyresgästföreningen pågår
Inflytt: mars 2024

Avstånd till Storgatan: 50 m
Avstånd till järnvägsstation: 650 m
Avstånd till torget i centrum: 650 m

Hiss: Ja

Tranåskvarnsgatan 2